Първоначално публикувано от Pepo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за нагревател на задно стъкло 156
Collapse
X
-
-
За колко време се нагрява задният прозирец при включено положение? Като пусна реотана, огледалата се нагряват, но задният прозорец имам наблюдения, че за 4-5 км нищо не е станало! Мн време ли му трябва?sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеЗа колко време се нагрява задният прозирец при включено положение? Като пусна реотана, огледалата се нагряват, но задният прозорец имам наблюдения, че за 4-5 км нищо не е станало! Мн време ли му трябва?ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеЗа колко време се нагрява задният прозирец при включено положение? Като пусна реотана, огледалата се нагряват, но задният прозорец имам наблюдения, че за 4-5 км нищо не е станало! Мн време ли му трябва?
Провери си "тоци бегали", както казват
Бушон, връзките и накрая кутията, която дели сигнала за радиото и нагревателя. При 155-ците даваше ядове самата тя и много често се премахваше, слагайки антена на покрива и директна връзка към нагревателя.
Не съм много сигурен, но и при 156 е на този принцип.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеЗа колко време се нагрява задният прозирец при включено положение? Като пусна реотана, огледалата се нагряват, но задният прозорец имам наблюдения, че за 4-5 км нищо не е станало! Мн време ли му трябва?
Comment
-
Когато купих колата, задните реотани на работеха. Свалих кората от задния капак и видях, че към реотаните връзките са счупени. Буксите са захранването си дават ток, ама той няма къде да иде. Положението го оправих с побългаряване. Направих си самоделни контакти към реотаните, които представляват огънати месингови пластинки залепени за текстолит. Пластинките са огънати като скоби и от единия край притискат началото и края на реотаните. Натъпкал съм и дунапрен, за да не шават и да окъсят нещо.
Comment
-
Първоначално публикувано от hristo 156 Покажи съобщениеКолега помощ щото ми омръзна.БУШОНА здрав релето цъка,отварях го чисто ново няма нагорялоабе ужас.Огледалата и те неработят.Релето е това което е зад бушоните или??????????????????.Някаква схема или нещо друго. Благодаря предварително.
Свалете релето,отворете го внимателно и огледайте от вътре спойките на силовата верига на релето!
За да се ориентирате по лесно разгледайте спойката там където са запоени крачетата за платката.
Там обикновено става така наречената "студена спойка",вижда се като пукнатина на самата спойка.
Ако има такава се презапоява и се оправят нещата.Има вариянт,ако не ви се запоява,да си вземете ново реле.
От личен опит: при три алфи с подобен проблем,се оказа точно това.ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
ALFA 156 2.0 1999 - бивша
ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от Burkan Покажи съобщениеСамо 2 от лентите на задното стъкло ми работят другите не! Бушони релета за ми здрави. Има ли някакъв начин да се оправят!
АР147sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеГорните 2 са антена на радиото.Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
Alfa Romeo 146 ti
Comment
-
Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщениеИма едни лепила на вюрд за тая работа,но си е голяма играчка.Става перфектно,но е бая пари и според мен не си заслужава да си го купиш за частна употреба,ще ти излезе по евтино да си смениш стъклото.sigpic
Alfa Romeo GT JTD 16v `04
Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
Fiat Bravo GT TD100 `97 ex
Comment
-
Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщение100% ли е сигурно, щото тая зима се вкарвам във филми и мислех да ходя на майстор, щото не греят...Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеДаsigpic156 SW 2001 бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от Burkan Покажи съобщениено те са ми на мястото, явно не стига ток до тях ли, не знам.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
Comment